Wczytywanie...
2024-01-28

Kierownik Restauracji North Fish

Miejsce pracy: C.H. Riviera
ul. Kazimierza Górskiego 2
81-304 Gdynia

Stanowisko: kierownik/manager

Etat: pełny

Nr ref. KRR/GDY

Zadania

  • zarządzanie restauracją zapewniające osiąganie założonych wyników finansowych
  • ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania
  • kreowanie i wdrażanie działań w celu utrzymania wysokiego poziomu zaangażowania
  • budowanie stabilnego zespołu i rozwój pracowników
  • zapewnienie jakości w obszarach produkt, Gość, utrzymanie restauracji
  • współtworzenie budżetu restauracji i kontrola jego realizacji
  • monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji
  • stały kontakt z Gośćmi – analiza ich potrzeb
  • zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych

Oczekiwanie

  • wykształcenie minimum średnie
  • co najmniej 2 – letnie doświadczenie w zespole managerskim restauracji
  • umiejętność budowania zespołu i efektywnego zarządzania ludźmi
  • podstawy księgowości oraz prawa pracy
  • dobra znajomość obsługi komputera (MS Office)
  • umiejętność logicznego i analitycznego myślenia
  • entuzjazm i pozytywne nastawienia
  • orzeczenie do celów sanitarno – epidemiologicznych

Oferujemy

  • korzystanie z naszych produktów i posiłków w korzystnej cenie
  • ubezpieczenie na życie oraz pakiet sportowy na preferencyjnych warunkach
  • profesjonalne wdrożenie, które przygotuje Cię do pełnienia roli Kierownika Restauracji w North Fish,
  • systemy i raporty, które pomogą Ci w sprawnym zarządzaniu restauracją oraz partnerską współpracę z działami z biura w Kielcach
  • będziesz miał/a okazję uczestniczyć w rozwoju sieci, która potrafi robić świetną rybę w przyjaznej atmosferze
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Miejscowość
Gdynia
North Food Polska
Profil firmy
Branża
Restauracje
Liczba pracowników
1000
Założone w
2002
Miasto
Warszawa